Honlapunk tartalma (engedélyeink, felvásárlási áraink, kollégáink elérhetőségei) nem feltétlenül az aktuáis állapotokat tükrözik, az oldal fejlesztésének befejezéséig szíves megértésüket kérjük – aktuális információkért keressék kollégáinkat a telephelyek központi számain!

P.M.R. Kft. pandémiás terv
PMR Kft. Kereskedelmi, ipari és szolgáltató Kft.
Felhasználó:
Jelszó:

Szolgáltatások

Vállalatunk fő tevékenysége a hasznosítható hulladékok, elsősorban papír- és műanyag hulladékok begyűjtése, feldolgozása, szállítása újrahasznosításra való előkezelés, másodnyersanyaggá alakítása a feldolgozóipar számára.

 

Papír és műanyag alapú csomagolási hulladékok begyűjtése, kezelése, értékesítése:

Partnereinkkel az előzetes igények, a keletkező hulladékok mennyisége, minősége, logisztikai szempontok figyelembevételével, együttműködési megállapodás keretében végezzük szolgáltatásunkat.
A szelektív hulladékgyűjtés érdekében műanyag zsákokat, tároló edényeket, konténereket, öntömörítős konténereket biztosítjuk, a szállítási és egyéb kondíciókat az optimális működés érdekében kölcsönösen összehangoljuk.
A begyűjtött hulladékokról átvételi nyilatkozatot adunk, amivel a partnereink minden esetben tudják igazolni a szakhatóságok felé, hogy megfeleltek jogszabályi követelményeknek, kötelezettségeknek.

 

 

 

Nyomdai és egyéb haszonpapírok előállítása és kereskedelme:

Nyomdai papírok értékesítése:
- offset
- műnyomó
- etikett és egyéb papírok
- író nyomó és fénymásoló irodai papírok
- egészségügyi és háztartási papírok
- élelmiszer csomagoló papírok (koma, kalapcsomagoló stb.) értékesítése

Papírtermékek gyártása:
- írólapok
- másolópapírok
- jegyzettömbök

 

 

Titkos és bizalmas íratok megsemmisítése:

Titkos és bizalmas iratok megsemmisítéseA papír hulladékok kezelésén túlmenően, bizalmas információkat hordozó, védelem igényes iratok megsemmisítését is végezzük.
A megsemmisítésre szánt iratokat tartalmazó zsákokat lezárjuk, jegyzőkönyvbe vesszük sorszám szerint, és a megrendelő telephelyéről zárt tehergépkocsival a megsemmisítő üzembe szállítjuk, ahol zárt rendszerben, nagyteljesítményű iratmegsemmisítőgéppel 3mm-es csíkokra aprítjuk.
A megsemmisített iratanyag a bálázást követően kerül újrahasznosításra a feldolgozóipar által.